Streamate review: de lekkerste HD sexcams

Streamate is één van de populairste sites voor topkwaliteit webcamseks. Aanmelden is gratis (creditcard vereist, er wordt niets in rekening gebracht). Zowel het bekijken van de live cams als het chatten met de dames is gratis.

Meld je direct gratis aan!

Wat bij Streamate in het bijzonder opvalt, zijn de streams. Vrijwel zonder uitzondering zijn alle cams in kristalheldere HD-kwaliteit.
De cams worden groot in beeld gebracht en zijn allemaal in breedbeeldformaat.

De focus ligt bij Streamate duidelijk op premium kwaliteit. Hoewel de cams gratis zijn, kan er worden betaald met tips. Zoals gebruikelijk hebben veel dames een menukaart. Hier kan je diensten afnemen voor een vast tip-bedrag.

Op ieder moment van de dag zijn er meer dan 2000 modellen online. Streamate doet zijn motto “live amateurs 24/7” dus zeker eer aan!
Het aanbod aan Nederlandse dames is ruim voldoende, maar niet bijzonder groot. Naast een groot aanbod aan Oost-Europese camgirls, zijn er veel Amerikaanse en Britse meiden.

Alle niches zijn ruimschoots vertegenwoordigd, of je nou een lekkere tiener zoekt of een stevige of rijpe vrouw. Ook ethnisch gezien is Streamate zeer divers, blank, getint, Aziatisch, alle uithoeken van de wereld vind je terug. Hier en daar zul je zelfs zwangere dames tegenkomen. Ook stelletjes (hetero, lesbisch en homo) zijn aanwezig.

Meer dan bij andere websites, wordt er aangestuurd op privéshows. Er zijn veel cams waar je een privésessie moet starten voor extra diensten. Deze sessies worden per minuut afgerekend.

Ook zijn er groepsshows beschikbaar. Hierbij wordt er door het model een bedrag voor een show vastgesteld. Vervolgens kan iedereen een “ticket” kopen, de show gaat van start zodra het bedrag is bereikt.

De website van Streamate is bijzonder intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Ook op mobiele apparaten kun je zonder problemen de show van jouw keuze bekijken.

BETALEN BIJ STREAMATE

Betalen bij Streamate gebeurt met een credit card. Alle betalingen worden volledig geanonimiseerd door betaalprovider Epoch.
Prijzen voor privéshows variëren, vanaf $0.99 per minuut is er een ruimaanbod. Het gemiddelde ligt rond de $2.99, uitzonderingen zijn pornosterren die vanaf $4.99 per minuut vragen.

Streamate

Streamate
0

Pros

  • Uitstekende kwaliteit
  • Eerlijke prijzen

Cons

  • Creditcard vereist
  • Weinig Nederlandse dames